Актуални Теми

За да не стигате до тук

Пост-Ковид тревожност

Пост-Ковид тревожност

Близо 2 години след избухването на пандемията вече може да се твърди, че Covid-19 оставя сериозен отпечатък не само върху...

Тийнейджър

Тийнейджър

Как да помогнем на децата си в тази трудна възраст ? Всеки от нас е преминал различни етапи в развитието...

Как да преборя страха?

Как да преборя страха?

Когато споменем тази дума изпадаме в дълбоки мисли за това негативно усещане, но много рядко си задаваме въпроса – Какво е страха?

Как да се върна в играта

Как да се върна в играта

В процеса на работа забелязах, че все по-вече хора губят смисъла и мотивация от борбата за утрешният ден! Много е тъжно когато пред мен застане човек (млад, стар или дори дете) и започне разговора с – „Незнам какво да правя с живота си!

Паник атаки

Паник атаки

Паническото разстройство е изключително мъчително състояние. Внезапните и необясними пристъпи на паника, породена от различни страхове или необясними телесни усещания, могат в много голяма степен да объркат човек.

Зависимости

Зависимости

Много често, моментът в който открием, че наш близък злоупотребява с наркотици, психотропни вещества, алкохол, хазарт и др.е преломен и са необходими незабавни реакции, НО НЕ НА ВСЯКА ЦЕНА!

Стрес

Стрес

Стресът е неспецифичен отговор на организма при всяко определено към него изискване. От гледна точка на стресовата ситуация, няма значение приятна или неприятна е тя, организмът ни търси начин за адаптация към възникналото затруднение каквото и да е то

АДРЕС

Пловдив 4000
ул. Златю Бояджиев 1Б

ЗА КОНТАКТИ

0896 290 729
psihologi19@gmail.com